Hoe komt het stukje kip op je bord? Het gehele traject van kuiken uit het ei totdat het naar de slachterij gaat komt aan de orde.

Na de kip komt de koe aan de orde. Er zijn 10 koeienrassen in Nederland en elk ras heeft zijn eigen verhaal.

Maar we vernemen ook wat koeien, kippen, schapen, geiten en varkens betekenen voor de voedselproductie.

En dit alles met een rondleiding in de educatieboerderij.


Informatie

Datum: 13-03-2025

Tijd: 14.00 uur

Kosten: 0

Adres: Heistraat 34 - Someren-Eind

Bent u nog geen lid?

Lid worden
- Nieuwsgierig? -

Contacteer ons

Heeft u vragen over het lidmaatschap of wilt u graag een afspraak met ons maken? Neem dan contact met ons op per mail.

SLUIT MENU
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×